Tangó tanár képzés

Egy hatékony képzési rendszer kialakításával, a tanárok oktatásával és továbbképzésével az Argentin Tangó Kulturális Egyesület eljut általános iskolákba, középiskolákba, egyetemekre és minden olyan helyre, ahol a tangót meg lehet ismertetni az emberekkel.

A képzés részeként, különböző korosztályok tanításához további tudás szükséges. Az oktatók egyéni professzionális karriert is kialakíthatnak, ezzel is segítve önmaguk és a tangó fejlődését Magyarországon.

A képzés vezetői

Szeghalmi Endre

Argentin tangó táncművész, táncoktató

Endre több mint hét hónapot élt Buenos Airesben, ahol minden egyes napot az argentin tangó tanulmányozásának szentelt. Betekintést nyert mindazokba a tangó táncstílusokba,  tánckultúrákba, amik igazán eredetivé teszik ezt a táncot. Táncoktató képesítéssel rendelkezik, és a mai napig folyamatosan képzi magát, mind a tangóban, mind pedig a tánc világában.

Az egyesület szakértői

Nagykáldi Levente

Egyesületi szakértő, tangós szervező

Levente az Argentin Tangó Kulturális Egyesület szervezeti szakértője. Mindezek mellett, a magyar argentin tangós közösség egyik meghatározó szereplőjeként számos nemzetközi tangós rendezvényt szervez.