KIK VAGYUNK?

Az Argentin Tangó Kulturális Egyesület célja az argentin tangó és az ahhoz kapcsolódó kultúra megismertetése, oktatása és terjesztése Magyarországon.

Az Argentin Tangó Kulturális Egyesületet megalapítva, önkénteseink évek óta foglalkoznak az argentin tangó tánc művelésével, oktatásával, a hozzá kapcsolódó kultúra terjesztésével. Egyesületként elsősorban ifjúsággal foglalkozó argentin tangó oktatók képzését tűzzük ki célul, amely az elkövetkezendő évek legfőbb feladata az Egyesület számára. Általános iskolákban, középiskolákban, egyetemeken és minden olyan helyen szeretnénk megmutatni-tanítani a tangót, ahol ez lehetséges.

Azok az emberek, akik elkezdték az argentin tangót táncolni, hamar megtapasztalták annak pozitív erejét. Önzetlenül keresik a lehetőséget, hogyan tudnák terjeszteni ezt az élményforrást. Saját élményeik hatására az argentin tangót kedvelők segítségével leszünk képesek sikeres oktatásokat, programokat, kulturális eseményeket szervezni. A tagok és önkéntesek egyéni fejlődésének így közösségteremtő ereje van.

Argentin Tangó Kulturális Egyesület
1131 Budapest, Ördögmalom u.10.
Adószám: 18870949141